RHODOS IJMUIDEN

RHODOS IJMUIDEN Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 612 beoordelingen
27 okt 2020 om 20:18 Eten kan beter. Was meer dan genoeg, maar te veel van het zelfde.
26 okt 2020 om 8:59 Eten was super goed geen klachten Mooi op tijd bezorgd
25 okt 2020 om 20:35 Keurig op tijd bezorgd
25 okt 2020 om 9:02 Heerlijk gegeten, de bezorging was precies op tijd.
24 okt 2020 om 22:17 Kwaliteit eten matig en bezorgen duurde zeer lang
24 okt 2020 om 0:31 Het eten was heerlijk alleen niet zo warm meer, vooral het patat was koud. De maaltijd werd op de afgesproken tijd bezorgd.
24 okt 2020 om 0:13 Zoals gewend een goed gerecht voor twee. Dit maal met een heerlijke Griekse salade met feta. We hebben wederom gesmuld.
23 okt 2020 om 23:30 Prima verzorgd. Meer dan genoeg. Patat was wat slap en heel veel. Verder goed voor elkaar.
23 okt 2020 om 19:36 Zoals gewoonlijk weer erg lekker en veel.
22 okt 2020 om 11:22 Keurig verzorgd. Goed warm. Alleen zonde dat er patat bij geleverd werd voor 4 persoon terwijl het een 1 persoonsmaaltijd was. Nu heb ik veel weggegooid. De rest was keurig verzorgd en op tijd geleverd volgens afspraak.
20 okt 2020 om 21:31 Wederom heerlijk gegeten. Complimenten!
19 okt 2020 om 18:09 Weer heerlijk gegeten zoals altijd! De opmerkingen lezen en er iets mee doen is de enige verbetertip. Ik vroeg iets weg te laten bij mn gerecht maar kreeg dit wél en wat ik wel wilde kreeg ik niet. Toch 5 sterren vast druk gehad! Tot n volgende:)